Ons huismerk

Wij kijken zorgvuldig naar de beste producten die verkrijgbaar zijn op de markt en verliezen daarbij de prijs kwaliteit verhouding niet uit het oog. IREM staat immers voor hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Alleen wanneer aan deze kernwaarden wordt voldaan gaan wij over tot het aanbieden van IREM producten aan u. Omdat we rechtstreekse contacten met leveranciers hebben, kunnen we onze producten goedkoper inkopen en aanbieden.

Ons huismerk bestaat uit de volgende categorieën:

  • Peulvruchten
  • Gekookte peulvruchten
  • Noten & snacks
  • Kruiden
  • Tafelzuren

Voor de lekkerste gerechten

Om uw eten nog meer smaak te geven hebben wij IREM kruiden. Onze kruiden zijn met name uit de Mediterrane en Arabisch keuken. Onze kruiden zijn verpakt in plastic zakjes of PET-flesjes. IREM kruiden telt meer dan 100 verschillende soorten!

Irem Kruiden webshop

Over de hele wereld

Wij zijn wereldwijd op zoek naar de beste prijs-kwaliteit verhouding. Zo komen onze tafelzuren en noten & snacks uit Turkije, een groot deel van onze peulvruchten uit Zuid Amerika, rijst uit Italië en zonnebloemolie uit Oekraïne. Dit allemaal doen wij om onze klanten te geven wat ze van IREM gewend zijn.

Knapperigste tafelzuren

Om u te kunnen voorzien van de beste kwaliteit worden IREM tafelzuren geproduceerd door Kemal Kükrer (Turkije). Tijdens het productieproces wordt, in tegenstelling tot de meeste fabrikanten, 100% azijn gebruikt. Het resultaat is dat alle groenten erg knapperig en smaakvol zijn!