Serhat Impex Velp B.V. is sinds 1988 de pionier in het distribueren en verhandelen van mediterraanse food en non-food producten. Met de bedrijfsfilosofie kwaliteit en zekerheid hebben we gepresteerd dat we elk jaar groeien en zaken doen met toonaangevende bedrijven. Anno 2017 telt ons assortiment maar liefst 1500 verschillende producten welke terug zijn te vinden bij lokale supermarkten en toko’s. Door gebruik te maken van ons eigen logistieke middelen staan wij garant voor een snelle levering en goede service. Wij streven ernaar om de hedendaagse standaarden voor te blijven en eisen steeds meer van onszelf, want wij geloven dat stilstand gelijk staat aan achteruitgang!

Samenwerking met Dimes

Dimes Gida is opgericht in 1963 en is de grootste Turkse producent van vruchtensappen. Zij exporteert haar producten naar meer dan 100 landen. Al geruime tijd is Serhat Impex Velp B.V. de officiële agent van Dimes Gida. Zij heeft een breed assortiment van kwaliteit vruchtensappen verpakt in tetra-pack, glas of blik. Tel daarbij op dat aan de sappen geen conserveringsmiddelen zijn toegevoegd en je hebt wereldwijd tevreden klanten!

Maatschappelijke betrokkenheid

In onze cultuur is geven vanzelfsprekend. Serhat Impex Velp B.V. heeft daarom altijd wat willen betekenen voor de samenleving. Het Arnhems Compliment is een jaarlijkse prijs die door de Arnhemse Uitdaging wordt uitgereikt aan bedrijven die zich bijzonder hebben ingezet om bij te dragen aan maatschappelijke initiatieven. In 2016 zijn wij genomineerd voor het Arnhem Compliment en daar zijn we trots op.

Wij werken conform HACCP

HACCP is de afkorting voor Hazard Analysis Critical Control Points. De Nederlandse vertaling is: gevarenanalyse en kritische controlepunten. Door te werken volgens HACCP normen doen wij ons best om alle aspecten van het voortbrengingsproces te identificeren en op gevaren te analyseren. Ons doel is om op deze wijze de consument te beschermen van alle mogelijke risico’s dat voedingsmiddelen met zich kunnen meebrengen.